+3630-962-77-07 info@frappe.hu

Magunkról

Frappé Hungária Kft.

Szolgáltatásaink

Az Önök által választott kávé-, snack-szendvics- és üdítőautomatáinkat térítésmentesen bocsátjuk ügyfeleink részére.

Történetünk

Frappé Hungária Kft. -mint az Ád-Bár Kft. jogutódja- kávé, snack-szendvics, és üdítő automaták üzemeltetésével, bérbeadásával és eladásával foglalkozó kereskedelmi társaság. Cégünk több, mint 22 éve szolgáltat az ország egész területén. Az első ital-automata kihelyezése után, évente tucatnyi partnerrel bővült megrendelőink száma. A folyamatos növekedést versenyképes árainknak, az általunk használt alapanyagok első osztályú minőségének, valamint gyors és hatékony szervizünknek köszönhetjük. Mivel a cég fejlődése fokozatosan zajlott, a működés során szerzett tapasztalatokat beépítettük tevékenységünkbe. Ennek köszönhetően megőriztük rugalmasságunkat, így megrendelőink egyedi igényeit is figyelembevéve teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Kávéautomatáinkat rendszeresen ellenőrizzük, ezzel biztosítjuk a zavartalan működést, és az állandó tisztaságot.
Automatáinkat kifogástalan minőségű holland ICS, Julius Meinl és Lavazza kávékkal, valamint Grubon és Tutti termékekkel üzemeltetjük. Automatáink gyors kávézóhelyek, ahol az emberek a mindennapi rohanás közben megisznak egy kávét, cappuccinot, csokoládét, stb, ahogy mottónk tartja:
„AZ ÍZE KEDVÉÉRT”. Reméljük, minél több helyen találkoznak automatáinkkal, megkóstolják, és elégedetten fogyasztják termékeinket.

Az Önök által választott kávé, snack-szendvics és üdítő automatáinkat térítésmentesen bocsátjuk ügyfeleink részére. Automatáinkat készpénzzel, bankkártyával, frappé kártyával-matricával, telefonnal, zsetonnal vagy elektronikus kulccsal, ill. a cégük támogatása esetén teljesen ingyenesen is tudják használni.

Automatáink 30 másodperc alatt minőségi kávéból, zamatos feketét varázsolnak.

Kávéautomatáink