+3630-962-77-07 info@frappe.hu

Asztali kávéautomaták

REX ROYAL ALESSIO

Hálózati vízre köthető, érintőképernyős kijelzővel ellátott. Alkalmas kétfajta babkávéból és instant alapanyagokból (kakaó- és tejporból) 12 féle előre programozott ital választható ki (ristretto, espresso, cappucino, latte macchiato, csokoládé, krémcsokoládé stb.). Kártyás és készpénzes fizetési lehetőséggel rendelkezik. Állítható fejmagasság segíti, hogy rövid és hosszú kávéhoz is igazítani lehessen a csészét.


NECTA KORINTO & KORO ASZTALI

A Necta Koro és Korinto automatákkal az irodai kávéfőzés gyorssá és kényelmessé válik, önkiszolgáló kávéfőző alkalmas irodákba, tárgyalókba. Akár bővített kávészem és víztartály tárolóval is kérhető, hogy utántöltés nélkül még tovább bírja. Állítható csészetartó rács segíti, hogy rövid és hosszú kávéhoz is igazítani lehessen a csészét. Egyszerűen kezelhető, 8 előre programozott ital választható ki a kezelőfelületén.


LAVAZZA BLUE kapszulás

Tökéletes megoldás irodák számára a Lavazza Blue kapszulás 2500-as kávégép. Gombnyomásra készíthető vele 5 különböző ital, beépített tejpor-tartálya van, így tejgőzölés nélkül, egyszerűen lehet tejes italokat készíteni. Kapszulagyűjtő tartállyal rendelkezik, a használt kapszulákat automatikusan eltávolítja, mely meggyorsítja a kávéfőzés folyamatát. A gép kiemelhető víztartállyal van felszerelve, így vízrákötést nem igényel.


Jéghideg felfrissülés a nap 24 órájában

Üdítőautomaták